Wat is nou een betere plek om te ontspannen dan in een sauna of wellness center? Zachte muziek op de achtergrond, heerlijk geurende badolie. Een luxe omgeving en de tijd om tot rust te komen. Even helemaal nergens aan hoeven denken, misschien geeft jullie dat ook de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Zoekopdrachten internet

  • Sauna
  • Wellness
  • Spa
  • Thermaalbad

Praktische tip

Gaan jullie graag naar de sauna, maar wil of kun je dat nu niet in een openbare sauna? Boek dan lekker een sauna voor jullie twee. Er zijn genoeg mogelijkheden: van heel erg luxe tot gewoon lekker.

Ontspannen zonder pottenkijkers en helemaal jezelf zijn. En omdat je met zijn tweeën bent, leent het bezoek zich ook voor een persoonlijker gesprek. 

Zoek je op internet naar een privé sauna dichtbij? Zet dan ‘privé’ bij je zoekopdrachten.

En je kunt er uiteraard voor kiezen om thuis een wellness-moment te creëren. Met lekkere badzout en waxinelichtjes heb je in no-time een heerlijk warm bad om in te ontspannen. (kostenvriendelijk) 

Ervaringen van anderen

"Door de chemo had hij het altijd koud, dus ons uitje naar het thermaalbad was een schot in de roos. Hij gaf aan zich eindelijk weer eens helemaal te kunnen ontspannen. "

"Mijn vrouw hield niet van sauna omdat ze zich daar bekeken voelde, zeker na de operatie. Een privé sauna bleek een de uitkomst voor ons. We hebben een paar uur genoten van de rust, lekkere muziek op de achtergrond, hapjes erbij. We hebben ook gepraat over de toekomst en wat ons te wachten stond. Dat maakte ons verdrietig, maar die gesprekken moeten er ook zijn. Door zo intiem met elkaar in een ruimte te verblijven, voelden we ook hoeveel we van elkaar hielden. Dat was zo mooi. Die nacht hebben we sinds tijden weer eens heerlijk geslapen"

Leg het vast!

Leg jullie momenten samen zoveel mogelijk vast. Met foto’s en ook als film. Zo zie en hoor je jullie interactie, stemmen, gebaren, humor etc. Laat het idee los dat het mooie beelden moeten zijn; je hoeft er niet perfect op te staan. Verzamel vooral momenten waar je nu en straks op terug kunt kijken. 

Dus houd je camera standby. Vastleggen via je smartphone werkt prima en je kunt ook een foto- of filmcamera pakken. Als het kan met statief zodat je de camera of smartphone neer kunt zetten.