Mooie blijvende foto’s waarin jullie samenzijn sfeervol is vastgelegd. Een professionele fotograaf heeft alles in huis om jullie nog eens op je paasbest vast te leggen. En net die momenten te vangen die iets zeggen over jullie relatie.

Je kunt kiezen voor een foto met een verhaal, een glamour foto of gewoon een prachtige foto waarin jullie liefde is vastgelegd.

Zoekopdracht internet 

  • Fotoshoot met verhaal
  • Fotoshoot gezin
  • Fotoshoot glamour
  • Levensfotograaf
  • Dierenfotograaf

Praktische tip

Wil je niet zoveel geld uitgeven? Zoek dan iemand in je vriendenkring die veel bezig met fotografie. Vraag of diegene bij jullie thuis een paar mooie foto’s komt maken. Als het lukt op een favoriete plek in huis, maar dit kan ook prima op een bed in de kamer. Vaak zijn foto's waar je samen iets aan het doen bent, het leukst. Mooi om vast te leggen hoe jullie samen eten of geconcentreerd een puzzel oplossen. 

Ervaringen van anderen

 "Ik houd helemaal niet van die geposeerde foto's, maar de fotograaf begreep onze situatie en maakte prachtige, spontane foto's op de door ons gekozen locatie. Ben heel blij dat ik hiervoor heb gekozen."

"Mijn beste vriend heeft een goede camera en hij is een uurtje bij ons geweest terwijl mijn vrouw en ik nog even samen naar onze favoriete comedyserie keken. Dat zijn erg leuke ongedwongen foto’s geworden”

"we hadden helemaal geen foto van ons vieren en ik wilde heel graag een gezinsfoto; van ons met de honden. Het was hilarisch; hoe zorg je ervoor dat de honden tegelijkertijd leuk in de camera kijken? Gelukkig was dit een ervaren dierenfotograaf en de resultaten zijn prachtig!"

Leg het vast!

Leg jullie momenten samen zoveel mogelijk vast. Met foto’s en ook als film. Zo zie en hoor je jullie interactie, stemmen, gebaren, humor etc. Laat het idee los dat het mooie beelden moeten zijn; je hoeft er niet perfect op te staan. Verzamel vooral momenten waar je nu en straks op terug kunt kijken. 

Dus houd je camera standby. Vastleggen via je smartphone werkt prima en je kunt ook een foto- of filmcamera pakken. Als het kan met statief zodat je de camera of smartphone neer kunt zetten.