Uit eten

Uit eten gaan is een perfecte manier om te ontspannen. Ga nog eens een keer naar jullie favoriete restaurant, een plek waaraan je vast al meer herinneringen hebt. Laat je verwennen en geniet van een heerlijke gezamenlijke maaltijd. 

Is je smaak is veranderd door medicijnen? De meeste koks vinden het een uitdaging om een lekkere oplossing te zoeken. Stap over je schroom heen en overleg vooraf met de kok of hier rekening mee kan worden gehouden. 

Zoek je een kostenvriendelijke variant? Vraag een lieve keukenprins of prinses uit de vriendenkring om in jullie keuken een restaurant-waardig diner te bereiden en op te dienen. Vraag of diegene eigen servies/kaarsen/tafelkleed mee wil nemen, zodat het echt voelt alsof je buiten de deur eet. Trek je mooie kleren aan en geniet van het restaurant aan huis!

Ervaringen van anderen

"Toen we na Corona weer uit eten konden hebben we zo snel mogelijk een tafeltje gereserveerd bij onze Italiaan. Net zoals vanouds, toen die ziekte er nog niet was. Ook fijn gepraat met een lach en een traan."

Leg het vast!

Leg jullie momenten samen zoveel mogelijk vast. Met foto’s en ook als film. Zo zie en hoor je jullie interactie, stemmen, gebaren, humor etc. Laat het idee los dat het mooie beelden moeten zijn; je hoeft er niet perfect op te staan. Verzamel vooral momenten waar je nu en straks op terug kunt kijken. 

Dus houd je camera standby. Vastleggen via je smartphone werkt prima en je kunt ook een foto- of filmcamera pakken. Als het kan met statief zodat je de camera of smartphone neer kunt zetten.