ijsje

We hebben allemaal ons favoriete gerecht of snack. Wat is er lekkerder dan jezelf te verwennen door samen naar de visboer, de ijssalon of dat goede koffietentje te gaan? Iets kiezen waar je vooraf al van begint te watertanden? Buiten op een houten bankje samen kibbeling opeten of dat ijsje met 4 bollen? Gewoon, omdat het kan en lekker is. Doen!

Suggesties: 

  • Visboer
  • Bakker / patisserie
  • Chocolaterie
  • IJssalon
  • Café

Ervaringen van anderen

"We zijn nog een keer naar de visboer gereden voor een gebakken schol; nog nooit zo'n lekker visje gegeten! "

"Natuurlijk waren we ook weleens somber en hadden we geen zin om iets te ondernemen. De oncologieverpleegkundige adviseerde om iedere dag samen iets te gaan doen, al was het maar een half uurtje. De volgende dag zijn we bij ons favoriete chocoladewinkeltje geweest en hebben we heerlijk onderweg gesmuld van onze lievelingsbonbons. Dit hielp absoluut om uit die donkere wolk te stappen"

 

Leg het vast!

Leg jullie momenten samen zoveel mogelijk vast. Met foto’s en ook als film. Zo zie en hoor je jullie interactie, stemmen, gebaren, humor etc. Laat het idee los dat het mooie beelden moeten zijn; je hoeft er niet perfect op te staan. Verzamel vooral momenten waar je nu en straks op terug kunt kijken. 

Dus houd je camera standby. Vastleggen via je smartphone werkt prima en je kunt ook een foto- of filmcamera pakken. Als het kan met statief zodat je de camera of smartphone neer kunt zetten.