Met een persoonlijke videoboodschap maak je een prachtige, onuitwisbare wijmering, zowel voor jezelf als voor je partner en andere dierbaren.  Met jouw persoonlijke boodschap kun je anderen bedanken, herinneringen ophalen of je levensverhaal delen. 

Neem je videoboodschap op met je smartphone of een videocamera. Ook hier geldt: het gaat niet om de kwaliteit, maar om de herinnering! 

Vind je het lastig om zelf te bedenken wat je gaat zeggen of ben je niet zo handig met de camera? Laat je dan helpen. Zoek een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van persoonlijke videoboodschappen. Met hulp van een expert die je de juiste vragen stelt, kun je jouw verhaal over je leven vastleggen. Zo ontstaat er een mooie professionele video.

Zoekopdracht internet

  • hoe maak ik een videoboodschap
  • persoonlijke videoboodschap herinnering

Ervaringen van anderen

"Mijn moeder wilde graag goed afscheid nemen. Ze heeft voor iedereen, ook mijn vader, vastgelegd op haar eigen smartphone, een afscheidsboodschap opgenomen. Zo krachtig en mooi, we waren erg ontroerd."

Leg het vast!

Leg jullie momenten samen zoveel mogelijk vast. Met foto’s en ook als film. Zo zie en hoor je jullie interactie, stemmen, gebaren, humor etc. Laat het idee los dat het mooie beelden moeten zijn; je hoeft er niet perfect op te staan. Verzamel vooral momenten waar je nu en straks op terug kunt kijken. 

Dus houd je camera standby. Vastleggen via je smartphone werkt prima en je kunt ook een foto- of filmcamera pakken. Als het kan met statief zodat je de camera of smartphone neer kunt zetten.